Usi glisante

Usi si ferestre glisante | Sisteme glisante I Glisante Aluminiu

Usile sau ferestrele glisante din Aluminiu sunt solutia viabila pentru problema functionalitatii in zonele de trecere, in special in spatii restranse .

Mai intai de toate , acest sistem ofera avantajul deschiderii in lateral , fata de usile clasice care iau din spatiu, indiferent in care parte se deschid . Montate la bai , terase, bucatarii locuri unde este nevoie de cat mai mult spatiu , aceste usi sau ferestre glisante din Aluminiu se folosesc cu succes si in cazuri unde se doreste o compartimentare placuta a unui spatiu si in acelasi timp ofera functionalitatea unei usi de trecere .

Ca si mod de executie si montaj , se realizeaza un cadru cu o sina de ghidaj sau mai multe in functie de dorinta si necesitatea fiecaruia , pe care gliseaza stanga – ┬ádreapta o usa sau fereastra din Aluminiu pe caile de rulare ale cadrului cu un sistem de role foarte practic si silentios . Partile mobile ale unei usi sau ferestre glisante pot fi una , doua pe acelasi cadru cu 2 cai de rulare ,sau mai multe prin alaturarea cadrelor de ghidare ale sistemului glisant .

Sticla care se foloseste in mod uzual este o singura foaie de geam cu grosime de 4 sau 6 mm , insa , la suprafete mari se poate folosi chiar si geam termopan pentru o mai buna stabilitate si un grad ridicat de protectie fonica . Se poate merge pe geam ornament , sticla sablata sau clara .

usi ferestre glisante

Culorile uzuale sunt alb si maro , dar avem posibilitatea sa o realizam la orice culoare din paletarul RAL, inclusiv efect lemn , stejar auriu .

Se pot mentine in stare de functionalitate de lunga durata fara mari eforturi , se intretine usor, nu se decoloreaza, exfoliaza iar rolele pe care gliseaza usa permit reglaje fine , astfel incat se poate ajusta ori de cate ori este nevoie .

Consultanta usi ferestre glisante interior … | Pret usi ferestre glisante Al

@ Fereastra Decor | Usi glisante Aluminiu | Ferestre glisante