Usi exterior terasa culisante cu ridicare

Usa exterior culisanta cu ridicare I Usa terasa PVC culisant cu ridicare I Usa culisanta in plan paralel cu ridicare
Uşa exterior de terasa culisanta cu ridicare este o uşă specială . Prezintă avantajul economiei de spaţiu pe care o căutaţi la o uşă glisantă , dar oferă o etanşare net superioară . În plus , siguranţa în momentul manevrării este garantată .

Sistemul de inchidere al usii terasa culisanta cu ridicare face parte din gama de top al usilor create pentru exterior ce ofera posibilitatea de gol efectiv de pana la 2.5 m latime cu inaltimi ale canatului de pana la 2.5 m prin deschiderea unei singure foi de usa . Se realizeaza cu profile ce ofera atat un grad maxim de izolare termic dar si cu cea mai buna stabilitate , orice rabat de la aceste lucruri facand imposibila functionarea corecta in timp a usii .

Usa terasa culisanta in plan paralel cu ridicare

Din aceste considerente Fereastra DECOR foloseste pentru usa culisanta in plan paralel cu ridicare profilul de la Rehau – GENEO , cel mai bun sistem de profile pvc de la ora actuala de pe piata , aici luand in calcul coeficienti de izolare termica , stabilitate in timp , usurinta in utilizare , protectie antiefractie .

Usa culisanta cu ridicare este singura din gama usilor culisante in plan paralel ce permite pragului sa fie ingropat in pardoseala , trecerea spre exterior facandu-se la acelasi nivel , acest lucru fiind posibil datorita faptului ca tocul nu mai are nevoie de sine care sa preia miscarea de culisare a usii ca la usa osciloculisanta , ci ramane pe aceeasi pozitie , miscarea fiind realizata decat in plan paralel .

Detaliat , diferenta la usile culisante cu ridicare , fata de cele osciloculisante , este in primul rand miscarea , aceasta facandu-se in acelasi mod – in plan paralel , dar practic partea mobila ramane pe pozitie , aceasta culisand dintr-o parte in alta pe tocul special care ii ofera acesta cale de rulare , si in al doilea rand modul prin care se actioneaza : Noutatea este ca totul se face prin maner , in sensul ca feroneria acestei usi permite ca usa sa se inchida – deschida doar prin actionarea manerului , fara nici un fel de ajutor . Etansarea din punct de vedere al izolatiei termice se face prin ridicarea usoara a partii mobile atunci cand este actionat manerul , de unde ii vine si numele .

Datorita faptului ca aceste usi sunt folosite in general pentru a obtine deschideri foarte mari singurele plase insecte ce se pot monta sunt plasele de insecte pentru usa si anume cele plisee care pot acoperi o suprafata asa mare . Se pot monta rulouri exterioare automatizate cu intrerupator ori telecomanda .

Consultanta usi culisanta cu ridicare … I Pret usa culisanta cu ridicare …

 @ Fereastra DECOR I Usi culisante cu ridicare