Usi Culisante PVC

Usile exterior din tamplarie PVC cu geam termopan tip Oscilo-Culisante sunt solutia optima pentru canate mari care nu ocupa spatiul din camera atunci cand se deschid .

Uşa oscilo-culisanta este o uşă specială . Prezintă avantajul economiei de spaţiu pe care o căutaţi la o uşă glisantă , dar oferă o etanşare net superioară . În plus , siguranţa în momentul manevrării este garantată .

Aceste usi pot fi culisante in plan paralel sau osciloculisante , sau culisante cu ridicare .

usi exterior termopan culisante oscilo-culisante

Diferenta la usile culisante cu ridicare , fata de cele osciloculisante , nu este miscarea , aceasta facandu-se in acelasi mod , ci modul prin care se actioneaza . Noutatea este ca totul se face prin maner , in sensul ca feroneria acestei usi permite ca usa sa se inchida – deschida doar prin actionarea manerului , fara nici un fel de ajutor .

Uşa culisantă permite o mişcare comodă şi lină , deplasându-se uşor cerceveaua spre interior . În momentul închiderii , partea mobilă se deplasează din nou spre exterior , rămânând în poziţie închisă perfect aliniată cu partea fixă , diferit de sistemul glisant .

Acest sistem permite închiderea cu maximă etanşeitate , rămânând perfect sigură prin punctele de închidere distribuite în jurul întregului perimetru al cercevelei .

Consultanta Usi OsciloCulisante … | Preturi usi OsciloCulisante

@ Fereastra Decor | Usi osciloculisante