Usi exterior terasa osciloculisante

Usi osciloculisante termopan | Usi culisante in plan paralel | Usi exterior PVC I Usi exterior terasa I Usa osciloculisanta
Usa exterior din tamplarie PVC cu geam termopan tip OsciloCulisanta este solutia optima pentru canate mari care nu ocupa spatiul din camera atunci cand se deschid spre terasa exterioara.

Uşa terasa osciloculisantă permite o mişcare comodă şi lină , deplasându-se uşor cerceveaua spre interiorul camerei dupa care culisarea se face cu ajutorul unor sine montate la baza si deasupra canatului mobil , usa culisand peste partea fixa . În momentul închiderii , partea mobilă se deplasează din nou spre exterior , rămânând în poziţie închisă perfect aliniată cu partea fixă , diferit de sistemul glisant .

usi exterior termopan culisante oscilo-culisante

Aceste usi osciloculisante in plan paralel pot fi cu actionare cu maner normal de fereastra ( actionare de baza ce poate fi folosit si pentru ferestre osciloculisante ) ori cu un maner mai lung care actioneza ca o tija ce automatizeaza sistemul , acesta nemaiavand nevoie de ajutor la inchidere . Alegerea sistemelor se face in primul rand in functie de latimea canatului mobil sau de alegerea beneficiarului de a avea o cat mai mare lejeritate in actionarea usii .

Concepute pentru a fi montate la exterior , usile osciloculisante sunt realizate din profile pvc cu geam termopan ori tripan acestea oferind o excelenta izolatie termica , dar si fonica . Ca si dimensiuni , pentru usa osciloculisanta cu o parte fixa si una mobila , canatul mobil se poate realiza cu dimensiuni de pana la 2m ( doar cu maner tip tija ) dar se pot realiza si cu 2 canate active pe centru care pot culisa in parti opuse , obtinandu-se atunci deschideri de pana la 4 metri . Trebuie luat in calcul , obligatoriu , ca pentru orice parte mobila , sa exista una fixa pe care aceasta sa poata culisa de cel putin aceleasi dimensiuni .

La capitolul culori , avem solutii pentru orice proiect , existand in standard mai multe nuante , insa la cerere se poate folia profilul obtinand o mult mai mare diversificare a gamei de culori . Poti verifica nuantele de culori disponibile pentru usa osciloculisanta aici .

Sistemul permite închiderea cu maximă etanşeitate , usa rămânând perfect sigură prin punctele de închidere distribuite în jurul întregului perimetru al cercevelei . La usile osciloculisante se pot monta plase insecte ( plasa tip rulou in plan orizontal sau plasa insecte plisee ) ori rulouri exterioare .

Consultanta Usi OsciloCulisante … | Preturi usi OsciloCulisante

@ Fereastra Decor | Usi osciloculisante