Usi terasa pliantculisante ( armonice )

Usi Armonice Termopan | Usi pliante | Usi terasa | Armonice PVC

Usile exterior termopan tip armonice ( pliant – culisante din pvc ) mai sunt cunoscute si sub denumirea de usi acordeon si sunt solutia optima pentru un spatiu cu adevarat deschis : iesiri spre terase ori livinguri cu suprafete mari vitrate , dar si cafenele sau baruri care vara pot cu astfel de usi sa aibe terasa deschisa iar iarna sa o inchida ermetic .

Avantajul acestor usi este ca pot oferi deschideri de pana la 6 metri latime fara nici un fel de blocaj vizual in momentul in care toate panourile usilor ce formeaza sistemul sunt deschise .

usi exterior armonice pliant culisante

Unul din panourile acestui sistem armonic este intotdeauna o usa ce se poate folosi fara a fi nevoie sa se deschida si celelate panouri . Sistemele sunt de mai multe feluri, in functie de latimea totala a golului, astfel incat usa de care vorbeam mai sus poate fi in una din laterale , sau undeva in mijlocul panourilor care formeaza sistemul armonic .

Usile exterior termopan armonice se pot realiza atat pe profil termopan alb , cat si pe orice culoare imitatie lemn , iar pe acestea se pot monta plase insecte ori rulouri exterioare .

Consultanta Usi armonice… | Preturi usi armonice

@ Fereastra Decor | Usi armonice PVC