Blog si sfaturi utile

Blog termopane Rehau Veka | Rulouri exterioare | Usi si ferestre

Termopane Rehau sau Veka

Profile de calitate provenienta Germania , ce ofera izolatie termica de la ferestre elementare pentru bloc pana la standarde ale ” case pasive ” ceea ce inseamna izolare termica cu un coeficient aproape de zero . Si totusi pe care il alegem , avand in vedere ca piata e saturata de oferte tentante de la diferiti producatori¬†?

In primul rand , lucrul cel mai important in alegerea profilului o reprezinta coeficientul de izolare termica pe care acesta il ofera . Nu putem sa luam de exemplu 6 camere Veka profil SoftLine82 sa il comparam cu 5 camere Rehau profil Euro70 , ci trebuie comparat cu Rehau Euro86 , si tot asa .

Ambele profile de termopan ajung ferestre si usi dupa standarde clare impuse de catre producator , implicit Rehau sau Veka , si aici ne referim la fabrica , care este automatizata , taiere a profilului computerizata , masini de lipire la 4 capete , iar alegerea armaturii folosite se face dupa aceleasi principii .

Aceasta este in ambele cazuri din otel zincat , tratata impotriva coroziunii , cu o grosime de minim 1.5 mm .

Si atunci ce face diferenta ?

Echipa noastra va sta la dispozitie oricand si ,  in functie de destinatia imobilului ( apartament , casa ) la care vreti sa montati usi sau ferestre termopan Rehau sau Veka , locatia acestuia cat si bugetul pe care il alocati acestei operatiuni , va va indruma catre alegerea profilului termopan care se preteaza cel mai bine locatiei respective cat si pretentiilor de izolare termica cat si fonica pe care le aveti .

No related posts.

Share this

Leave a Comment