Jaluzele Day & Night

Jaluzele Day Night | Rolete Day Night | Rolete Zebra
Sistemul de jaluzele sau rolete Day & Night permite gradual reglarea luminii soarelui in camera prin utilizarea unui material in două straturi și cu transmisie a luminii diferite .

Jaluzelele Day & Night pentru interior vin cu o gama larga de nuante de culori si modele – decoreaza ferestrele cu diferitejaluzele day night motive, coordoneaza interiorul cu culoarea ta preferata, experimentand cu lumina ce penetreaza tesatura , lasand camera semi-luminata sau umbrind complet ferestrele . Datorită fabricației de înaltă calitate și de selecția strălucitoare a tesaturii, acest rolete day & night vor da interiorului un farmec specific.

Noul stil de jaluzele alcătuite din benzi late de material, cu un design din două straturi care se mișcă separat una de cealaltă, sunt operate de lanț cu role tradițional și se pot asigura cu dispozitive de siguranță pentru copii.

Roletele day & night  sunt un sistem interesant și foarte în timp util de acoperiri fereastra . Designul său neobișnuit permite nu numai pentru o manipulare interesanta de lumina în cameră ,dar ele sunt , fără îndoială, unele dintre acele lucruri care pun o amprenta vizibila asupra acesteia .

Galerie foto Day & Night … | Preturi jaluzele day & night …

@ Fereastra Decor | Jaluzele Day & Night