Jaluzele romane in falduri

Jaluzele in falduri romane | Tip roman | In faduri | Romane | Usi

Jaluzele in falduri tip roman , sau Roman Shades , sunt o opțiune excelentă pentru proprietarii de case care doresc eleganta draperiilor cu o funcționare confortabilă a jaluzelelor in falduri . Jaluzelele in falduri tip roman  pot fi ușor ridicate și coborate pentru a stabili o imagine ideală a camerei dvs .

Jaluzelele romane in falduri nu numai adauga stil și profunzime camerei dvs. , dar si confera individualitate si eleganta .

Jaluzele in falduri tip roman | Jaluzele romaneS-ar putea ca jaluzele in falduri sa fi avut drept inspiratie rochia unei printese italiene . Povestea acesteia se tese in detaliile textilelor si a designului deosebit .

Una dintre caracteristicile surprinzatoare ale sistemelor de jaluzele in falduri este aceea ca functionalitatea se combina cu eleganta si aerul romantic , pentru a realiza cel mai dorit produs modern de protectie solara .

Sistemele de falduri romane sunt destinate montajului pe tamplaria ferestrei , cat si pe perete sau tavan .

Dimensiunile minime ale sistemului sunt de minim 35 cm lungime , dar pot fi realizate pana la lungimi de maxim 3 m . Aceeasi situatie o intalnim si pe inaltimea lor .

Ca si modele avem Jaluzele romane in falduri clasice , cele in care partea textila este prevazuta cu buzunare dispuse orizontal pe lungimea produsului din 25 in 25 cm , si un alt sistem in care pe spatele textilului este aplicata o banda cu inele prin care este ghidat sistemul de actionare . Distanta dintre 2 inele este de 15 cm .

Totodata Jaluzele romane in falduri se pot realiza fara terminatie , o terminatie dreapta ce poate fi realizata din acelasi textil cu produsul , terminatii decorative cu capse , unde avem disponibile 3 culori : nichel mat , auriu antic si negru , si/sau terminatie decorativa triunghiulara ce poate fi realizata din acelasi textil cu produsul sau un alt material la alegere.

Preturi Jaluzele romane in falduri

Nu ezitati sa va adresati consultantilor nostri de vanzari pentru oferte sau detalii suplimentare privind acest produs .

@ Fereastra Decor | Jaluzele in falduri tip roman | Roman Shades